Kúpiť vibračnú plošinu – e-shop

Sprievodca výberom
vibračných plošín


Vibračná plošina  >  Ako zo seba vytriasť sadlo a zažiariť v plavkách

Ako zo seba vytriasť sadlo a zažiariť v plavkách

Zamýšľate sa pred letnou dovolenku nad tým, ako zo seba rýchlo vytriasť sadlo, nie však dušu? Desí vás domáce posilňovne, ktoré vám pripomínajú skôr mučidlá? Tak to možno ešte nepoznáte elegantnú vibračnú plošinu.

Bola vynájdená práve na efektívne cvičenie a chudnutie v domácich podmienkach. K tomu je aj pekným doplnkom interiéru.

Vibračná plošina precvičí celé telo, odstráni prebytočný tuk, posilní kostru, zrýchli krvný obeh, vylepší metabolizmus aj činnosť vnútorných orgánov. Je to teda všestranný fitness stroj, ktorý po vás navyše nevyžaduje príliš času. Už pri 5 minútovom každodennom cvičení čoskoro zaznamenáte výsledky.

S cieľom zhodiť rýchlo do plaviek však vibračnej plošine spočiatku venujte 20 - 30 minút

Prinášame vám 4 profesionálne programy na základné cvičenie na vibračnej plošine. Každý program obsahuje 20 preverených cvikov vrátane strečingu a regenerácie. Vyvinul ich fitness tréner Petr Kopřiva. Prvé 2 programy sú určené špeciálne ženám.

1. Chudnite na maximum - cieli predovšetkým na problémové partie dolných končatín a trupu.

2. Vytvaruj si super postavu - cieli predovšetkým na spevnenie panvového dna.

Pred samotným cvičením odporúča Petr Kopřiva dôkladné rozohriatie organizmu. Z kardio aktivít zvoľte beh, rýchlu chôdzu alebo cyklistiku.

3. Spevni telo - efektívne spevnenie oslabených svalových skupín, ktoré ocenia najmä muži. Cvičenie je zamerané na spevnenie hornej polovice tela. Pre rozohriatie a kardio aktivity platí to isté čo vyššie.

4. Relaxuj a uvoľni sa - posledný program sa zameriava na špeciálne naťahovacie a relaxačné cvičenia na odbúranie stresu a únavy.

Tréningová jednotka na vibračnej plošine má trvať 20 minút, ideálne však pol hodiny. Má 3 fázy: strečing, posilňovanie a relaxáciu. Výsledky sú viditeľné veľmi skoro, a potom už vám bude stačiť udržiavacie cvičenie v dĺžke niekoľkých minút denne. A sezóna plaviek so všetkými tými pozvánkami k domácim bazénom vás nezaskočí!

Zdieľajte článok



Odporúčame vibračné plošiny




Ďalšie novinky

Schudnite na vibračnej plošine

Vibračné plošiny majú mnoho pozitívnych účinkov na ľudské telo. Dnes nás zaujíma zhadzovanie nadbytočných kilogramov.

Názory lekárov na vibračnú plošinu

Vibračná plošina, ktorá sa prvýkrát objavila v ruskom vesmírnom programe, je uznávaná aj lekármi ako domáci stroj pre posilnenie kondície či ako doplnková metóda pri chudnutí. Avšak iba pre zdravých ľudí.

všetky novinky