Kúpiť vibračnú plošinu – e-shop

Sprievodca výberom
vibračných plošín


Vibračná plošina  >  Vibračná plošina recenzie, recenzie vibračných plošín

Vibračná plošina - recenzie zákazníkov

Vyberte si vibračnú plošinu podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Vibračná plošina:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Vibromasážny pás inSPORTline Rexabelt

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.06.2015)

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos 3D

na domáce použitie úplne postačujúci, po 1/2 hodinovom cvičení máte toho až až a vidieť výsledky. Odporúčala by som obchodu dodávať ako darček podložku pod stroj.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2013)

nízka hlučnosť,má ho v činžiaku a zatiaľ žiadny problém aj pri maximálnom výkone - mám ho však položený na penovej podložke



Recenzia Vibromasážny stroj inSPORTline Charles

Neskutočne dobrá vecička. Hlavne pre tých ktorí majú malo času. Uvoľňuje celé telo. Výborný pomocník pri sedavom zamestnaní. Vrelo odporucam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.01.2019)

Ak nestíham posilku je to fajn. Prestal ma bolieť chrbat



Recenzia Vibračná plošina inSPORTline Lilly

Mám ho krátko, zatiaľ som spokojný. Spĺňa svoju funkciu. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Spĺňa svoju funkciu. Prijateľná cena.

Popis funkcie jednotlivých tlačítok na ovládacom paneli, by mal byť v návode podrobnejší.



Recenzia Vibračná plošina VibroGym inSPORTline Charles

Produkt som si vybrala pre domáce využitie ako výkonný stroj, použiteľný na rôzne cvičenia a pre jeho výhody pre zvýšenie efektivity cvičenia, možnosť precvičenia celého tela, a pre jeho ďalšie preventívne vlastnosti. Dobre sa na ňom cvičí, jednoducho sa obsluhuje, využíva ho celá rodina. Odporúčam všetkým záujemcom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.08.2015)

Je výkonný Porovnateľný s profi výrobkami Dobre využiteľný pre celú rodinu



Recenzia Vibro - masážna doska inSPORTline Fresia

Tento produkt som vyskusala v kozmetickom salone a velmi mi pomohol pohnut sa s vahou a kondickou. Tato plosina je akurat do bytu. Uz som ju odporucila a aj dala odskusat.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.08.2012)

Velmi dobry do bytu, dobre masiruje



Recenzia Vibračná plošina inSPORTline Lilly

- odporučujem tento tovar - po cvičení sa cítim dobre

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2013)

- cvičenie v pohodlí domova,nemusím nikam chodiť - len 10min. denne



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

vybrala som si LOTOS lebo uz som s nim mala kratku skusenost a chcela som ho doma :) dufam ze za kratko budem moct opisat aj ucinky :))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2012)

pre

v cene LOTOSa by som uvitala aj nejaku gumenu podlozku pod neho.



Recenzia VibroGym inSPORTline Violet

3D vibrácie, stabilita, výkonnosť, dobrá cena, úspora miesta, prednastavené programy,jednoduché ovládanie,odporúčam aj pre kladný vplyv na zdravie- odhlieňovanie organizmu,...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.06.2013)

3D vibrácie, stabilný, výkonný, design, prednastavené programy, jednoduché ovládanie

nič



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

sestra ma tuto plosinu a na zaklade cvicenia na nej som si ju objednala aj ja, je to vyborny pomocnik pri chudnuti, aj ked je to dlhodobejsieho razu cca rok. je vyborna aj pri stuhnutom svalstve - clovek sa na nej uvolni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2012)

clovek sa na tejto plosine uvolni, nezapoti sa,spevni / vyformuje svalstvo, schudne

pokial chcete schudnut, spevnit svalstvo je to dlhodobejsia zalezitost



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

na domáce použitie úplne postačujúci, po 1/2 hodinovom cvičení máte toho až až a vidieť výsledky. Odporúčala by som obchodu dodávať ako darček podložku pod stroj.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2013)

nízka hlučnosť,má ho v činžiaku a zatiaľ žiadny problém aj pri maximálnom výkone - mám ho však položený na penovej podložke



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos 3D

vybrala som si LOTOS lebo uz som s nim mala kratku skusenost a chcela som ho doma :) dufam ze za kratko budem moct opisat aj ucinky :))

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.05.2012)

pre

v cene LOTOSa by som uvitala aj nejaku gumenu podlozku pod neho.



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos 3D

sestra ma tuto plosinu a na zaklade cvicenia na nej som si ju objednala aj ja, je to vyborny pomocnik pri chudnuti, aj ked je to dlhodobejsieho razu cca rok. je vyborna aj pri stuhnutom svalstve - clovek sa na nej uvolni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2012)

clovek sa na tejto plosine uvolni, nezapoti sa,spevni / vyformuje svalstvo, schudne

pokial chcete schudnut, spevnit svalstvo je to dlhodobejsia zalezitost



Zdieľajte článok


Odporúčame vibračné plošiny






Novinky

Schudnite na vibračnej plošine

Vibračné plošiny majú mnoho pozitívnych účinkov na ľudské telo. Dnes nás zaujíma zhadzovanie nadbytočných kilogramov.

Názory lekárov na vibračnú plošinu

Vibračná plošina, ktorá sa prvýkrát objavila v ruskom vesmírnom programe, je uznávaná aj lekármi ako domáci stroj pre posilnenie kondície či ako doplnková metóda pri chudnutí. Avšak iba pre zdravých ľudí.

všetky novinky