Kúpiť vibračnú plošinu – e-shop

Sprievodca výberom
vibračných plošín


Vibračná plošina  >  Vibračné technológie dobývajú fitcentrá i domácnosti. Aký stroj si zaobstarať na Vianoce?

Vibračné technológie dobývajú fitcentrá i domácnosti. Aký stroj si zaobstarať na Vianoce?

VibroGym, vibromasážny stroj, vibro step. Veľa názvov spája blahodarné pôsobenie vibrácií na ľudské svaly. Nechajte si formovať postavu i Vy.

A zvlášť po vianočných sviatkoch sa to môže hodiť. Kapor, zemiakový šalát, cukrovinky, polihovanie u rozprávok a televízie. Komu by sa chcelo cvičiť?

Našťastie sú tu vibračné plošiny a stroje, ktoré dokážu cvičiť (skoro) za Vás.

Obľúbeným vibračným strojom je vcelku lacný, ale veľmi výkonný VibroGym inSPORTline Lotos 3D, ktorý kúpite v akciách okolo 290€. Chudnúť a formovať postavu Vám pomôže vďaka 50 stupňom vibrácií a vysokej frekvencii vibrácií.

Podľa výrobcu stačí 5 min státia s mierne pokrčenými kolenami a výsledky sa okamžite dostavia.

VibroGym inSPORTline Lotos 3D

Ale čo na tento VibroGym hovoria jeho majitelia?

  • Používam krátko, takže zatiaľ hodnotiť nemôžem, ale zmena je, nebolí ma toľko chrbát, uvoľní po celodennej námahe a čo sa týka tvarovania, určite bude fungovať..po cvičení ma bolí celé telíčko a o tom to je ..
  • Tejto kúpy rozhodne neľutujem, cena zodpovedá kvalite. Vybrala som si bielu farbu, ktorá je podľa mňa univerzálna. Obávala som sa po prečítaní niektorých recenzií, že budú susedia otrasený, ale naopak, plošina má veľmi tichý chod aj bez použitia podložky.
  • Myslím, že je to dobrá alternatíva drahých Bailin-masáži, kavitácie a podobných zákrokov - cvičím v pokoji doma ako potrebujem, cenovo veľmi prijateľný

Zaobstarajte si aj Vy domov vibračný stroj!

Zdieľajte článok



Odporúčame vibračné plošiny




Ďalšie novinky

Schudnite na vibračnej plošine

Vibračné plošiny majú mnoho pozitívnych účinkov na ľudské telo. Dnes nás zaujíma zhadzovanie nadbytočných kilogramov.

Názory lekárov na vibračnú plošinu

Vibračná plošina, ktorá sa prvýkrát objavila v ruskom vesmírnom programe, je uznávaná aj lekármi ako domáci stroj pre posilnenie kondície či ako doplnková metóda pri chudnutí. Avšak iba pre zdravých ľudí.

všetky novinky