Kúpiť vibračnú plošinu – e-shop

Sprievodca výberom
vibračných plošín


Vibračná plošina  >  Váš nový miláček - VibroGym Charles!

Váš nový miláček - VibroGym Charles!

Charles je reprezentantom ideálneho pomeru medzi cenou a kvalitou pre každého, kto si chce v pohodlí domova začať formovať postavu vibromasážnom strojom.

Charlesa si zamilujete. Je tichý a možno ho veľmi ľahko ovládať. Jeho vibračná plošina ponúka nový typ 3D vibrácií všetkými smermi. Okrem nich má aj vertikálne hojdačku a kombinovaný režim.

Už pri pravidelnej päťminútové aktivite čoskoro uvidíte výsledky, ako napríklad pani Irena, ktorá o Charlesovi hovorí: "Je úžasný, vrelo ho odporúčam!" Vibrácie totiž až trikrát zvyšujú účinnosť cvičenia. To je navyše vďaka vrúbkované podložke umocnené masážou chodidiel, dlaní i chrbta.

"Reflexívne sťahovanie svalstva na VibroGyme podporuje krvný obeh a funkčnosť svalov. Cvičenie je preto intenzívnejšie ako pri bežnom posilňovaní, "uvádza inSPORTline tréner Peter Kopřiva a zmieňuje štyri nové e-tréningy, ktoré môžete krásne vykonávať práve s Charlesom:

  • Chudnite na max!
  • Spevni svoje telo
  • Vytvaruj si figúru
  • Relaxuj a uvoľni sa

Zdieľajte článok



Odporúčame vibračné plošiny




Ďalšie novinky

Schudnite na vibračnej plošine

Vibračné plošiny majú mnoho pozitívnych účinkov na ľudské telo. Dnes nás zaujíma zhadzovanie nadbytočných kilogramov.

Názory lekárov na vibračnú plošinu

Vibračná plošina, ktorá sa prvýkrát objavila v ruskom vesmírnom programe, je uznávaná aj lekármi ako domáci stroj pre posilnenie kondície či ako doplnková metóda pri chudnutí. Avšak iba pre zdravých ľudí.

všetky novinky