Kúpiť vibračnú plošinu – e-shop

Sprievodca výberom
vibračných plošín


Vibračná plošina  >  Advanced Vibration Technology - kozmická technológia v službách všetkých!

Advanced Vibration Technology - kozmická technológia v službách všetkých!

Technológia pôvodne vymyslená vedcami a používaná kozmonautami. Dočkala sa masového rozšírenia vďaka vibračným plošinám.

Advanced Vibration Technology (AVT) vymysleli vedci americkej agentúry NASA už v 60. rokoch 20. storočia. Bola určená pre kozmonautov, ktorí sa potrebovali vyrovnať s účinkami beztiaže na ľudský organizmus.

Vďaka AVT rýchlejšie získali späť silu a zvýšila sa im tiež hladina endorfínov v tele.

Ako funguje AVT?

Vibračná technológia funguje na princípe stimulácie prirodzenej odpovede ľudského tela na vibrácie. Vibrácie spôsobujú sťahovanie svalov, ktoré vedie k zvýšeniu ich sily, k zlepšeniu fungovania obehu krvi a k celkovej pohode organizmu.

Stačí cvičiť 10 až 15 minút trikrát týždenne a vibračné plošiny významne urýchli rekonvalescenciu po zranení a oddiali prejavy staroby.

Advanced Vibration Technology si môžete vo forme VibroGymu zaobstarať aj domov. Najlacnejšie vibromasážne stroje kúpite za menej než 100 EUR.

Zdieľajte článok



Odporúčame vibračné plošiny




Ďalšie novinky

Schudnite na vibračnej plošine

Vibračné plošiny majú mnoho pozitívnych účinkov na ľudské telo. Dnes nás zaujíma zhadzovanie nadbytočných kilogramov.

Názory lekárov na vibračnú plošinu

Vibračná plošina, ktorá sa prvýkrát objavila v ruskom vesmírnom programe, je uznávaná aj lekármi ako domáci stroj pre posilnenie kondície či ako doplnková metóda pri chudnutí. Avšak iba pre zdravých ľudí.

všetky novinky